Mijn week begint trouwens op vrijdag, omdat ik dan tijd vind om boodschappen te doen. En mijn uitdaging deze week bestaat er in om al mijn gerechten uit de Jamie kookboeken die ik in huis heb te halen.
Zodus, mijn week als naakte chef
Vrijdag: pasta met gehaktballetjes en lookbrood. Gemakkelijke, lekkere kost. En niet uit Jamie wegens, euhm … gewoon goesting in gehaktballen en spaghetti. En vooral in het lookbrood. Dat nog steeds in de diepvries zit omdat ik het vergeten was.
Zaterdag: mogen we juich, juich, juich onze voeten onder de reftertafels van de Zoon zijn school schuiven voor mosselen en frietjes
Zondag: Tomatenorzo (Juninummer van Jamie Magazine) met erwtjes en een spiegeleitje
Maandag: In de braadslee gebakken zalm met olijven, sperziebonen, ansjovis en tomaat (The Naked Chef pg. 97) met krielpatatjes
Dinsdag: Bruine linzen met rozemarijn en knoflook (The Naked Chef pg. 162), salade van knolselder (De Basis van het Koken, pg. 32) en worstjes voor de vleeseters
Woensdag: een hele kip in de oven (er staat in ongeveer elke Jamie wel een recept hiervoor) – aardappelsla met advocado en waterkers (Return of The Naked Chef, pg. 71) en appelmoes voor de Zoon
Donderdag: Tagliatelli met pastinaak en pancetta met parmezaanse kaas en boter (Happy Days met de Naked Chef, pg. 133)
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten