woensdag 24 november 2010
Week 47 bij de Zsazsas
Maandag: Falafel tussen pitabroodjes met harissamayonaise en frietjes van zoete aardappelen
Dinsdag: Tavernebolognese, ik kreeg daar ineens zo'n goesting in, een spaghetti met veel saus, met veel groenten in, met veel kaas er op -geen parmezaan natuurlijk- en met veel stokbrood erbij.
En het was keilekker.
Woensdag: Zelfgemaakte vissticks met tartaar en puree.
Donderdag: Pasta met snijbiet en worstjes
Vrijdag: Risotto met bonen en pancetta, ook uit de Delicious, ui stoven met tijm en rozemarijn, en verder doen gelijk normaal bij risotto, op het eind witte bonen en parmazaan erbij en afwerken met gebakken pancetta.
Zaterdag: Bloemkool met witte saus, gekookte aardappelen en worst. Bloemkool is met witte saus en niet met *kuchje* bechamel, dat zou te sjiek zijn. Nog beter wordt het als je bij de worsten nog saus maakt want die heb je eigenlijk nodig om je aardappelen te prakken, want gekookte patatten geprakt met saus is hemels en dan daar nog bloemkool met witte saus bij, man ...
Zondag: Cannelloni met spinazie en ricotta van Dagelijkse Kost , want ik heb daar al veel goei dingen over gehoord.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten