maandag 10 januari 2011

Week 2

Week 2

Maandag:Ravioli met romige ricotta, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas en een boel kruiden, en dat klinkt veel meer dan het is, want uiteindelijk hebt ge gewoon witte gekookte ravioliekes met geraspte kaas. Ik ga er dus nog wat bijgeven, dé rucolasla en een tomatensla.
Dinsdag: In een zak gebakken met tuinkruiden gevulde zeebaars, met een radijs-venkelsalade (gekruid met p&z, citroen en olie) en gekookte aardappels met dille (gekruid met p&z en citroen)
In de zeebaars zitten de kruiden, onder de zeebaars ligt venkel en rode ui en erover wat boter en een paar uitgeknepen citroenen, keilekker!
Woensdag: voor de kinders: zelfgemaakte pizza en voor de ouders een warme salade van aardpeer en bacon en dat is ook meteen het recept, aardperen koken en bakken in dezelfde pan als de bacon. Nog wat sla erbij, balsamico en olie, peper en zout en voila, klaar.
Donderdag: Gebakken aardperen met broodkruim, tijm en citroen met een gebraden kip en worteltjes en erwtjes
Vrijdag: Gebakken venkel met knoflookboter en vis
Zaterdag: Peters lamscurry om volledig te zijn, met aardappels en een tomatenkorianderslaatje
Zondag: Cannelloni met spinazie en ricotta, nog eens, want dat is zo lekker en ge kunt dat goed op voorhand maken én ik krijg vegetarisch bezoek dus ik moest wel zoiets maken.
Ter gelegenheid van het bezoek ga ik een soort van chocoladetaart maken, daar later meer over, want de gasten lezen mee (tenminste, ik denk dat, bij deze wordt dat gecontroleerd)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen