zondag 30 januari 2011

Week 5

Week 5 opdenbuiten is begonnen en we hebben een goed gevulde week met wat klassiekers, wat plagiaat en wat eigen probeersel.

Vrijdag: (vegetarische) burgers in echte burgerbroodjes met al de sauskes en veel groentjes. Daarbij krielpatatjes met zeezout en paprika in de oven.

Zaterdag: zaterdag en zondag zouden kunnen verwisseld worden, hangt er een beetje vanaf hoeveel zin ik nog heb in uitgebreid koken als ik straks terug thuis ben. Normaalgezien doen we vandaag een kip in de oven met blokjes pompoen, aardappel en rode ui. Met appelmoes voor de Zoon en een witlofslaatje voor ons. De kans zit er ook in dat we naar het lichtgedoe in Gent gaan, dus ik zie die wissel eigenlijk heel waarschijnlijk worden.

(het is dus inderdaad geen kip geworden maar pizza op restaurant in Gent vooraleer we naar de fantastische, ongelooflijk mooie lichtinstallatie gingen kijken op Post Plaza. De kip verhuisd dus naar zondag en de lasagne zal voor volgende week zijn)

Zondag: simpel, simpel, simpel … tomatenlasagne van Tessa Kiros met een rucollaslaatje (en damn, wat was het leuk als dat gewoon uit de tuin kwam. Ruccola, dat is dus gewoon onkruid he. Dat blijft maar groeien…

Maandag: wortelpuree (zonder aardappelen) van Tessa en gestoomde heilbot

Dinsdag: gegrilde groenten met halloumi

Woensdag: chilli sin carne, een mix tussen het recept van madame en van photo copy

Donderdag: maak ik nog eens flamenkuche

Geen opmerkingen:

Een reactie posten